اگر شما از خونریزی شدید در دوران قاعدگی، مصدومیت یا دیگر مشکلات پزشکی رنج میبرید، فشار خون شما ممکن است کاهش یابد.
مدیست و پزشکان حرفهای آن شما را در تشخیص علائم دیابت و درمان بیماریهایتان همراهی خواهند کرد.
زمانی که فشار خون پایین باشد، خون کافی جریان پیدا نمیکند و فرد دچار سرگیجه هنگام بستن چشم میشود.
درون مایع مخاطی اشک و ترشح غدد بزاقی آنزیمهایی وجود دارند که میتوانند دیواره سلولهای پاتوژنهایی مانند باکتریها را بشکنند و آنها را از بین ببرند.
زمانی که سیستم ایمنی با سلولهایی مواجه میشود که این نشانهها را ندارند، آنها را بیگانه میداند و به این سلولها حمله میکند. سیستم ایمنی مبارزه خود را در مکانیسم اختصاصی یا اکتسابی با استفاده از لنفوسیتها و تولید آنتیبادی انجام میدهد.
در برخی افراد ممکن است سال ها طول بکشد تا علايم بیماری خودایمنی ظاهر شود. این موارد مطالعات تحقیقاتی با کیفیت خوب و طولانی مدت را سخت می کند.
تخم شنبلیله حاوی یک نوع آمینو اسید به نام هیدروکسی ایزولوسین ۴ است.
بیماری های خودایمنی اغلب در خانواده ها دیده می شوند: ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری های خودایمنی خطر خطر ابتلای سایر بستگان به درمان بیماری خود ایمنی با سلولهای بنیادی این بیماری را افزایش می دهد. و هنگامی که یکی از اعضای خانواده مبتلا به بیماری های خودایمنی باشد، نه تنها احتمال ابتلای شما به همان نوع بیماری خود ایمنی را افزایش می دهد، بلکه خطر ابتلا به سایر بیماری های خودایمنی هم افزایش پیدا می کند.
در ایمنی غیرفعال بدن آنتیبادی را از طریق مادر یا توسط تزریق آنتیبادی خارجی یا دارویی دریافت میکند و سیستم ایمنی خود نیاز به تولید آنتیبادی ندارد.
نداشتن رژیم غذایی و چاقی، هر دو نقش مهمی در ایجاد قند خون نوع ۲ دارند. به این ترتیب افراد میتوانند علائم دیابت نوع ۲ را با پیروی از تغییرات خاص در سبک زندگی که شامل بهبود رژیم غذایی و برنامه ورزشی است، درمان کنند.
شکوفه دلخواهی کارشناس ارشد نانوبیوتکنولوژی است. فعالیتهای علمی و کاری او در زمینه تکنیکهای زیست فناوری و طراحی نانوزیستحسگر بوده و اکنون در مجله فرادرس آموزشهای زیستشناسی مینویسد.
عدم مصرف کالری کافی میتواند باعث شود بدن بافت خود را برای سوخت تجزیه کند و این امر سبب میشود که فشار خون فرد بیفتد.
قرار گرفتن در معرض حلال (در اثر کار با محصولاتی مانند رقیق کننده های رنگ یا پاک کننده)
سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.